Bridal Makeup & Bridal Hairstyling

I make sure you look your best on the most important day of your life.

Your bridal makeup and wedding hair done by a professional!

On your wedding day you want to look at your best, you are the shining center of attention! An experienced Hair & Makeup Artist is essential.

Shine even more with:

♡ Ready-to-wear hair extensions by Balmain Hair

♡ Change of look with a touch-up for the evening

♡ Webshop with a beautiful collection hairpieces & earrings www.sallyjanebridal.com

Through my experience and through dozens of weddings I can help to make this day memorable.

Check out the bridal offers & prices here.

Book your date

First, we plan the wedding date in my calendar and we make an appointment for the try out where you tell me what you expect and I can inform you what I can do for you. Nothing is impossible. Please contact me by email or call me at: 06-14245788.

Trial Session

During the test session we look up what the needs are and I care so that the end result is entirely desired a complete bridal styling (Hair & Makeup).

The wedding

Time for the big day. I will come by on the location of choice for the care of your bridal makeup and bridal hairstyle during this whole day if you want.

 • Ik was ontzettend blij met Sally-Jane. Ik kreeg veel complimenten over mijn haar & make-up, het was speciaal, maar toch ook natuurlijk, precies wat ik wilde! En daarnaast, is Sally-Jane vooral ook relaxt, flexibel en professioneel. Precies wat je denk ik als bruid nodig hebt op een drukke dag! Ik zou haar dan ook zo aan iedereen aanbevelen.

  Yasmin
 • Sally-Jane straalt echt de rust uit die een bruid goed kan gebruiken en is een leuke meid! Ze weet wat ze doet en het resultaat is prachtig. Ik zou haar zo weer boeken!

  Vanessa
 • Sally-Jane heeft onze dag compleet gemaakt; ze was erg flexibel, gezellig en duidelijk in wat we van elkaar konden verwachten. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en haar professionaliteit, een echte aanrader!

  Leonie
 • Sally Jane heeft mij als "chaotische bruid" weten te kalmeren en mij precies gegeven waar ik naar op zoek was qua bruidskapsel en make-up. Na eerst een uitgebreide try out kwamen we tot een mooi plaatje. Ze is erg professioneel en kan goed luisteren.

  Natalie
 • Sally-Jane heeft voor mijn trouwdag zowel mijn haar als make-up gedaan. Wat was ik blij met haar! Mijn haar zat geweldig en mijn make-up heeft de hele dag mooie gezeten, en dat terwijl het 30 graden was! 😉 Sally-Jane is heel professioneel en ze had niet veel woorden nodig om te begrijpen wat ik wel en niet mooi vond. Het was heel natuurlijk, maar toch dat extraatje! Daarnaast is zij ook gewoon een leuk mens! Ze was echt even een 'rust momentje' voor mij tijdens een toch wel spannende dag. Als je professioneel en supergaaf haar en make-up wilt moet je zeker bij Sally-Jane zijn!

  Eveline
 • "Sally-Jane heeft mijn haar en make up voor de bruiloft gedaan. Ik vond het heel erg fijn om Sally-Jane dit toe te vertrouwen voor mijn grote dag. Ze is een super fijn persoon, heel hartelijk, vriendelijk, enorm betrokken en geïnteresseerd. Ze denkt mee en is flexibel en zorgt voor de mooiste look voor jou. Op de bruiloft kwam ze nog eerder naar mij toe dan eigenlijk afgesproken om mijn wimperextensions bij te werken, echt top! Ik was ontzettend blij met het eindresultaat qua look!!"  

  Sophie
 • "Lieve Sally-Jane, Ik vond het best spannend mijn make-up door iemand anders te laten doen maar jij wist precies wat ik in gedachten had! Het is nog mooier geworden dan ik had gehoopt! De hele dag voelde ik mij prachtig en straalde ik! Je had alle geduld en stond overal voor open! Je bent ontzettend lief en gezellig en stelde me erg op mijn gemak op mijn grote dag!! Dank je wel dat je mij nog net dat beetje hebt laten stralen! Liefs Marloes"

  Marloes
 • "Vanaf de eerste minuut voelde ik me meteen op mijn gemak bij Sally, ze heeft mijn wensen omgezet in een schitterend resultaat . "

  Annemarie
 • Ik heb de samenwerking met Sally-Jane als zeer prettig ervaren. Ze is ontzettend vriendelijk en is erg goed in wat ze doet. Bij onze try out afspraak begreep ze mijn wensen vrijwel direct. Ook op de dag zelf heeft ze ervoor gezorgd dat mijn make up en haar er geweldig uitzagen!

 • "Sally -Jane is een heel fijn iemand om om je heen te hebben en levert heel goed werk!"

  Kirsten
 • "Even geleden mijn try-out gehad en dat was super! Sally-Jane wist goed mijn wensen te vertalen en ze had goede adviezen. Naast dat het gezellig was, is ze ook erg professioneel. Ik kan niet wachten tot de grote dag!"

  Jessica
 • "Sally heeft zowel mijn haar en make-up als die van enkele familieleden naar volle tevredenheid gedaan!"

  Manon
 • "Super blij met het eindresultaat van mijn haar en make-up. Het was precies hoe ik het graag wilde hebben. Kreeg veel mooie reacties over mijn haar en make-up. Heel erg bedankt voor de topservice!"

  Priscilla
 • "Proefmake up: dat was al een feestje! Alles wat mogelijk, we hebben het een en ander uitgeprobeerd tot ik tevreden was en ik had er een heel goed gevoel over. De trouwdag zelf: Sally Jane heeft de ochtend tot een feestje gemaakt. Ze is erg rustig en relaxt wat de hele sfeer ten goede kwam. En.. Niet het minste: mijn haar en make up zat fantastisch!! Sally Jane heeft ervoor gezorgd dat ik me de hele dag prachtig heb gevoeld en alles bleef perfect zitten. Ik ben echt heel blij dat ik voor Sally Jane heb gekozen en ze is elke cent waard!"

  Laura
Contact me

Send me an email and i'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt