Bruidsmake-up & Bruidskapsel

Ik zorg ervoor dat jij er op je mooist uitziet!

Je bruidsmake-up & bruidskapsel in handen van een professional!

Juist op je trouwdag wil je op je mooist zijn, je bent tenslotte het stralende middelpunt! Een ervaren Hair & Make-up Artist is hierbij onmisbaar.

Straal nog meer met

♡ Ready-to-wear hair extensions

♡ Verandering van look bij een touch-up in de avond

♡ Webshop met prachtige exclusieve bruidssieraden, handgemaakte haaraccessoires & unieke oorbellen.

SallyJaneBridal Shop

Samen kijken we uitgebreid wat bij je past, waarbij de mooiste versie van jezelf perfect tot zijn recht komt.

Laat niks aan het toeval over, je bent in ervaren, professionele handen

Reserveer je datum

Als eerste plannen we de trouwdatum in mijn agenda in en maken we een afspraak voor de try-out. Neem contact met mij op via mail of bel me op: 06-14245788.

Proefsessie

Tijdens de proefsessie bekijken we samen wat de wensen zijn en verzorg ik een complete bridalstyling (bruidskapsel & bruidsmake-up) zodat het eind resultaat volledig naar wens is.

De bruiloft

Tijd voor de grote dag. Ik kom volgens afspraak op locatie naar wens voor het verzorgen van je bruidsmake-up / bruidskapsel en eventueel van gasten.

Vragen of een afspraak maken?

 • Ik was ontzettend blij met Sally-Jane. Ik kreeg veel complimenten over mijn haar & make-up, het was speciaal, maar toch ook natuurlijk, precies wat ik wilde! En daarnaast, is Sally-Jane vooral ook relaxt, flexibel en professioneel. Precies wat je denk ik als bruid nodig hebt op een drukke dag! Ik zou haar dan ook zo aan iedereen aanbevelen.

  Yasmin
 • Sally-Jane straalt echt de rust uit die een bruid goed kan gebruiken en is een leuke meid! Ze weet wat ze doet en het resultaat is prachtig. Ik zou haar zo weer boeken!

  Vanessa
 • Sally-Jane heeft onze dag compleet gemaakt; ze was erg flexibel, gezellig en duidelijk in wat we van elkaar konden verwachten. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en haar professionaliteit, een echte aanrader!

  Leonie
 • "Ik heb de samenwerking met Sally-Jane als zeer prettig ervaren. Ze is ontzettend vriendelijk en is erg goed in wat ze doet. Bij onze try out afspraak begreep ze mijn wensen vrijwel direct. Ook op de dag zelf heeft ze ervoor gezorgd dat mijn make up en haar er geweldig uitzagen!"

  Linda
 • Sally Jane heeft mij als "chaotische bruid" weten te kalmeren en mij precies gegeven waar ik naar op zoek was qua bruidskapsel en make-up. Na eerst een uitgebreide try out kwamen we tot een mooi plaatje. Ze is erg professioneel en kan goed luisteren.

  Natalie
 • Sally-Jane heeft voor mijn trouwdag zowel mijn haar als make-up gedaan. Wat was ik blij met haar! Mijn haar zat geweldig en mijn make-up heeft de hele dag mooie gezeten, en dat terwijl het 30 graden was! 😉 Sally-Jane is heel professioneel en ze had niet veel woorden nodig om te begrijpen wat ik wel en niet mooi vond. Het was heel natuurlijk, maar toch dat extraatje! Daarnaast is zij ook gewoon een leuk mens! Ze was echt even een 'rust momentje' voor mij tijdens een toch wel spannende dag. Als je professioneel en supergaaf haar en make-up wilt moet je zeker bij Sally-Jane zijn!

  Eveline
 • "Sally-Jane heeft mijn haar en make up voor de bruiloft gedaan. Ik vond het heel erg fijn om Sally-Jane dit toe te vertrouwen voor mijn grote dag. Ze is een super fijn persoon, heel hartelijk, vriendelijk, enorm betrokken en geïnteresseerd. Ze denkt mee en is flexibel en zorgt voor de mooiste look voor jou. Op de bruiloft kwam ze nog eerder naar mij toe dan eigenlijk afgesproken om mijn wimperextensions bij te werken, echt top! Ik was ontzettend blij met het eindresultaat qua look!!"  

  Sophie
 • "Lieve Sally-Jane, Ik vond het best spannend mijn make-up door iemand anders te laten doen maar jij wist precies wat ik in gedachten had! Het is nog mooier geworden dan ik had gehoopt! De hele dag voelde ik mij prachtig en straalde ik! Je had alle geduld en stond overal voor open! Je bent ontzettend lief en gezellig en stelde me erg op mijn gemak op mijn grote dag!! Dank je wel dat je mij nog net dat beetje hebt laten stralen! Liefs Marloes"

  Marloes
 • "Vanaf de eerste minuut voelde ik me meteen op mijn gemak bij Sally, ze heeft mijn wensen omgezet in een schitterend resultaat . "

  Annemarie
 • "Sally -Jane is een heel fijn iemand om om je heen te hebben en levert heel goed werk!"

  Kirsten
 • "Sally heeft zowel mijn haar en make-up als die van enkele familieleden naar volle tevredenheid gedaan!"

  Manon
 • "Sally heeft op onze dag mijn haar en make-up verzorgd. Ik was erg tevreden en heb veel complimenten gekregen. Mijn man heeft die dag wel 100x gezegd hoe mooi ik er wel niet uit zag, dus missie geslaagd! 🙂 Sally luistert goed naar je wensen. Ze is erg flexibel, stond al vroeg op de stoep en stelt je op je gemak op de dag die zo spannend is. Nogmaals bedankt!"

  Sabine
 • "Sally-Jane heeft onze droom dag nog mooier gemaakt door mijn haar en make up en dat van onze gasten te verzorgen. Ze heeft oog voor detail, luistert goed naar je wensen en heeft veel talent, ik zou haar aan iedereen willen aanraden!"

  Lisa
 •  " Wat ben ik ontzettend blij dat Sally-Jane mijn (en van mijn zusjes) haar en make-up heeft gedaan, zij heeft onze bijzondere dag nóg mooier gemaakt! Ze is professioneel, lief en straalt rust uit, ze wist mij als "bride-zilla" te kalmeren en liet mij inzien dat alles goed zou komen! Sally denkt met je mee en staat open voor aanpassingen. Ze werkt met fijne producten die de gehele dag blijven zitten. Ik raad haar zeker aan!"

  Esmeralda
 • Sally-Jane luistert goed naar je wensen, kijkt goed en komt dan met eerlijke adviezen en goede ideeën. Ze is duidelijk een professional, ze weet wat ze doet, is flexibel en vriendelijk. Mijn haar en make-up had ze prachtig gedaan en het bleef de hele dag en avond mooi. Ik voelde me echt mooi op de grote dag, mede dankzij Sally-Jane. Een dikke aanrader!!!

  Ieke
 • "Ik ben erg tevreden met het resultaat van mijn bruidskapsel en make-up. Ik voelde mij volledig op mijn gemak bij Sally-Jane en zij heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Sally-Jane heeft er voor gezorgd dat mijn beste dag ooit gezellig, rustig en met een goed gevoel is begonnen!"

  Maren
 • "The work with Sally was at any time just perfect. Sally is extremly friendly and professional. She knows exactly what she is doing. By giving her only a few hints what I would like to have for my wedding day, she knew exactly what to do. Additionally she makes you feel relaxed by her funny and openminded character. The morning we spent together with my friends before the wedding was just lovely. It made the whole day complete. My hair and make-up were absolutely amazing - it was an eye-catcher but still natural. I felt special but still myself. It stayed perfect the whole day and night and even survided some hard wind during the ceremony. I can highly recommend Sally for everyone searching for a hair and make-up artist. Due to her very good English it was also for me with my basic dutch skills no problem to work with her."

  Katharina
 • "Absolutely recommend Sally for such an important day as Wedding Day, she is highly professional, friendly and hands on-creative make up artist!"

 • "Sally-Jane zorgde voor ontspanning en plezier tijdens het al vroege begin van mijn bruiloft. Ze luisterde naar mijn wensen en heeft haar eigen ervaringen gedeeld, wat zorgde voor een fantastische bruidslook! Totaal niet ‘dichtgeplamuurd’ maar heel naturel en toch feestelijk. Ik zou haar zeker aanraden!!"

  Zoe
 • "Sally-Jane is meer als visagiste alleen. Zelf vind ik het lastig om de controle uit handen te geven, zo ook met mijn make-up. Sally-Jane straalt rust en professionaliteit uit waardoor ik daar geen seconde last van heb gehad op de dag zelf. Het eindresultaat was magisch mooi. Lieve Sally-Jane, bedankt dat je de mooiste dag van mijn leven nog mooier hebt gemaakt!"

  Laura Mulder
Contact me

You can send me an email and I'll get back to you!

Not readable? Change text. captcha txt
0